Cukinijų blynelių receptas:
250 ml. miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
1,5 a.š.
750 ml. tarkuotos cukinijos
3 v.š. linų sėmenų
9 v.š. vandens
2 skiltelės česnako
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
aliejaus, kepimui
Gaminimo eiga:
- Su kavamale sumalti linų sėmenis, sumaišyti juos su 9 šaukštais vandens ir leisti pastovėti keletą minučių.
- Atskiruose induose sumaišyti sausus, bei šlapius produktus.
- Šlapius produktus gerai išmaišyti su sausais.
- Kepti ant vidutinės ugnies su nedideliu kiekiu aliejaus 3-4 min. iš abiejų pusių.
Skanumėlis! Valgiau su pomidorų padažu (labai jau mėgstu vienos firmos pomidorų padažą. Gėda..:) Gal reiktų geriau kada pačiai pabandyt pasidaryt panašų :) :)
http://www.teaspoon.lt, http://cleaneatingchelsey.blogspot.com/
3 pavalgymam :)
English only
AtsakytiPanaikinti